News

На Суперфинала на турнира "Локобол" имаше повече от достатъчно зрители. Даже цяла трибуна беше запълнена. Разбира се, по-голямата част от зрителите бяха фенове на "Локомотив", но имаше достатъчно много такива, които да викат за турския "Галатасарай”. Така най-важният мач на турнира се съпровождаше от шумна гласова поддръжка. Даже имаше барабан.

Първото полувреме премина при равна и напрегната борба. Моменти имаше и пред двата отбора, но турските момчета бяха по-близо до отбелязването на гол. След изпълнение на ъглов удар турците удариха греда и на младите „железничари” им провървя. В почивката на „Локомотив” му се наложи добре да обсъди допуснатите грешки, за да ги избегне през втората част.

След почивката "Локомотив" започна да показва доста по-солиден футбол и играта отново се уравновеси. Опасните моменти възникваха редовно, но или вратарите играеха уверено, или просто късметът не беше достатъчен. В редовното време нито един футболист не успя да отбележи - 0:0. Това означаваше само едно – ще има дузпи. Най-важното за децата беше да се справят с напрежението. По-точни се оказаха играчите на "Галатасарай". Момчетата от Турция пропуснаха само веднъж, останалите им удари бяха в целта - 4:2.

galatasaray 2006 lokobol