News

Славия загуби петата си контрола по време на лагера в Турция. "Белите" паднаха с 1:2 в Белек от казахстанския Ордабаси. Срещата бе наблюдавана от Венцислав Стефанов и Мирчо Димитров. Помощникът на Димитър Димитров – Херо в Иртиш – Петър Колев също присъства на контролата. Георги Пеев се появи през второто полувреме на мача.
 
Славия започна със следния състав: Кирев, Пашов,Андреа Христов, Велков, Омар Абуд, Ем. Мартинов, Семерджиев, М. Станкев, Ив. Минчев, Ив. Димитров, Милев.През първото полувреме двата отбора играха равностойно, а положенията бяха малко.Иван Минчев центрира фалцово в 27-та минута и изненада вратаря на казахстанците, но след това Наско Милев се забави и пропусна да вкара отблизо. Ордабаси успя да поведе в резултата в 43-та минута, когато след разбъркване в наказателното поле на Славия узбекистанеца Хенрик от 7-8 метра простреля Марио Кирев.
 
На полувремето в игра за Славия влязоха П. Христов, Карабелов, Г. Йомов, Ем. Стоев, К.Василев и Б.Васев. Още в първите десет минути на второто полувреме „белите“ натиснаха. Първо Василев центрира остро от корнер и директно можеше да вкара. В 53-та минута последва страхотен удар на Георги Йомов от 25 метра, но Бойченко майсторски спаси. Славия успя да изравни резултата в 63-та минута, когато Георги Йомов порази целта с удар от 20 метра. Ордабаси стигна до победата с гол на Булишов в 84-та минута след удар от разстояние.
 
"Белите" имат три победи и две загуби по време на лагера си в Анталия. Шестата контрола ще бъде на 6 февруари с Терек Грозни в Белек.