News

Холандецът Ранди Онуоха се присъедини към лагера на Нефтохимик в Турция късно снощи. Левият бранител ще се включи в тренировката днес след обяд, като ще изкара едноседмични проби. Онуоха е на 22 години и е роден в Нигерия, но е с холандки паспорт. През последните два сезона е защитавал цветовете на холандските Нек Ниймеген и втородивизионния Фортуна Ситард. От август насам обаче не е играл никъде и реално му липсва практика. 

В момента Онуоха е свободен агент и ако бъде харесан от треньорският щаб на Нафтата ще подпише договор с бургазлии. Днес тимът на Нефтохимик тренира едноразово, а в събота от 17:00 часа в Белек, ще е втората контрола на бургаския тим, която ще е срещу Тобол (Казакстан). 

Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев е много доволен от старанието на всички футболисти, както в тренировъчния процес, така и в контролата с Черноморец (Одеса), която бе спечелена с 2:0. "В Турция имаме перфектни условия за подготовка. От нас се иска да работим здраво и да се подготвим максимално добре за наближаващия шампионат. Доволен съм от влагането на абсолютно всички играчи, като за нас е важно да продължим да се готвим в пълен състав и да съхраним момчетата от контузии", това заяви Янев след сутрешната тренировка на "зелените".