News

Славия отказа Раднички Ниш за едно полувреме, а в крайна сметка победи с 3:2."Белите" поведоха с 3:0 още до почивката. Още в 3-ата минута Калоян Кръстев отблизо удари греда. Омар Абуд откри в 17-та минута след самостоятелна акция и удар по земята .Пет минути по късно вратарят на белите Г.Петков спаси дузпа бита от Стоянович. Точно след половин час игра Китан Василев проби в наказателното поле и подаде на Йомов, който на празна врата направи 2:0. Резултатът стана класически в 37-та минута. Младият Петко Христов вкара отново на празна врата, след асистенция на Васев.

През второто полувреме и в двата отбора бяха направени много смени. За Славия останаха на терена само П. Христов и Мартинов от тези, които започнаха мача. В 56-тата минута турския рефер даде втора дузпа за Раднички и Арсич този път бе точен. Седем минути преди края Митрович отблизо вкара и втори гол за сърбите.

За първи път от началото на годината в игра влезе за Славия Бранеков. Така Славия спечели с 3:2. Това бе втора победа за белите в Турция.